Bike smArt tror på moderiktiga cykelkläder och cykeltillbehör med funktionella smarta detaljer. Produkterna är anpassade för att underlätta för kunden vid cykling. Vi skapar nya cykelkläder & cykeltillbehör men utvecklar också befintliga modeller på marknaden för bättre funktion och trendigare look.

Marknadsundersökning

Vid en omfattande marknadsundersökning av cykeltillbehör 2012 framkom följande: 94 % använder en regnponcho när de cyklar. Besvärligt att se åt sidorna när man skall svänga i trafiken – hättan skymmer sikten Ponchon blåser lätt upp framför ansiktet – trafikfara Ponchon skyddar inte benen mot regn Detta har Bike smArt tagit fasta på. Vi har tagit fram en cykelponcho med smarta funktioner.

Den stora personliga trenden!

Idag finns det ingenting som heter tvivelaktigt eller dålig smak. Det får se ut hur som helst – allting är tillåtet! Vi vill profilera oss och stärka vårt personliga varumärke och berätta vår egen historia genom våra hem, vår klädstil och inte minst genom våra cyklar och cykeltillbehör när vi susar fram på väg till jobb, gym eller för att veckohandla. Utseende är nu minst lika viktigt som funktionen. Vill vi ha en plastpåse över våra saker i cykelkorgen när det regnar? Eller vill vi ha ett snyggt designat regnskydd? Kraven på de ting vi visar upp och hur vi profilerar oss har ökat.